Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS Shift - Ciągłe crashe na start jakiegokolwiek wyścigu.

Kapej138

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dosyć wkurzający problem z tym NFS'em.

Kupiłem i zainstalowałem sobie wczoraj NFS Shift. Na początku miałem problem z physx'em, ale to szybko naprawiłem (instalacja sterowników physx od Nvidii.) Grałem sobie normalnie przez 2 godziny (potem poszedłem spać).

Dzisiaj włączam grę, chce zrobić wyścig, a tu dupa :C

Wyścig się załadował, było odliczanie 3,2,1, start i nagle "Program przestał działać".

Aczkolwiek wczoraj po instalacji działał normalnie, to teraz zaczął tak robić ciągle.

Mocno mnie to wnerwia, bo nie po to kupowałem grę żeby teraz narzekać że nie idzie w nią grać...

Lapek to Lenovo Yoga 2 Pro.

Intel i5-4210 U

4 GB ram

Intel HD 4400

Z góry stwierdzam że nie jest to błąd karty graficznej, ponieważ wcześniej normalnie działało, a w innych grach nie mam problemów ze "zbyt małą ilością V-Ramu" dla gier.

76561198091611487.png

Odpisujesz na moje posty? Używaj @Kapej138 Lub zacytuj mój post ;p

Nokia 6020 -> Sony Ericsson W205 -> Samsung GT-S5230G -> HTC Hero -> LG KP500 -> HTC Hero -> Samsung GT-S5230G + HTC Hero + GoClever Terra 90 -> Huawei Y5(Y550i) + GoClever Terra 90

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...